Soustředění 2013

Šermířské soustředění našeho klubu pro rok 2013 proběhne v termínu od 27. července do 3. srpna 2013.
Více informací naleznete v informačním letáku.

 

 

Soustředění 2020

25.7. od 15:00 začíná na parkovišti u ZŠ Na Výsluní všeobecný mumraj, hemžení a pobíhání mezi ohromnými zavazadly a spoustou dalšího náčiní.

 

Celková váha dámských propriet, které si berou účastnice soustředění se počítá na tuny. Snad to autobus uveze...

 

Trochu nečekaně odjíždíme přesně podle plánu v 16:00 a i trochu nečekaně kompletní. Tak tohle se nám ještě nestalo:-) Snad to není předzvěst něčeho nečekaného :-) Cestou nabíráme Káju v Chomutově a pokračujeme dál na Mariánskou.

 Příjezd a vylodění bez problémů. Rozdělení do pokojů proběhlo díky vzdálenému telemostu s naším zdravotníkem Pavlem bez problémů. Nějak vázly počty postelí na pokoje, ale to se vyřešilo.

V chytě nás čekala rychlá večeře a pak hurá na táborák. Při úvodním proslovuz nesměly chybět nejdůležitější instrukce co a jak na soustředění. Nezapomeňte, že ta konvice s červenou mašličkou obsahuje neslazený čas. Jo a otázky na vedousího soustředění se pokládají na konci soustředění, kdy bude čas a prostor na jejich zodpovězení...

Letošní soustředění doznalo drobnou úpravu harmonogramu. Tělocvičnu jsme měli zamluvenou jen do středy, takže celodenní výlet byl zařazen až na čtvrtek.

Neděle začala příjemným překvapením. Už při rozcvičce nám bouchaly mraky o hlavy a déšť byl na spadnutí. Po snídani se povedlo - hurá na bydlo a dospat. Po hodině vydatného deště se oddíl konečně vyhrnul z chaty a začaly konečně příjemné chvilky strávené tréninkem. Začalo se hodně zlehka, rozvoj koordinace, slalomy, fišky, a tak. Nejstarší závodníci se tou dobou už potili v tělocvičně a dávali si do těla pod vedením Honzy.

 

Vítek s Adamem se zatím statečně drželi u chaty s mladšími. Kluci vydržte, dneska dorazí trenérské posily - Jindra a Míša. Bohužel Adam musel odpoledne odjet, aby byl v pondělí fit do práce:-(

 

Program rozvoje fyzické připravenosti si odpoledne vzali Philip s Kryštofem. Kryby, trakaře, sprinty, to člověka vždycky zocelí :-) Rozdělení do tří skupin, kdo doběhne první a druhý nedělá nic, ostatní mají 10 angličáků nebo kliků, holky polovinu...

 

No to neměl říkat...

 

Kája:"Ať žije emancipace! Jsme přece stejně dobé jako kluci. My chceme dělat taky 10 angličáků nebo kliků! Ženská sílaaaaa!"

 

Po krátké výměně názorů partnerské dvojice mezi Káhou a Kryštofem se mohlo pokračovat:-)

 

Ceý výstup měl dohru v nápadu, aby příští den vedly trénink fyzické připravenosti děvčata (Kája, Míša a Natka). Chystala se prý pomsta na mužské pokolení, ale nakonec nepřišla. Místo toho přišla pomsta divoženek všem, co měli cvičit:-) Zajímavé cvičení s medicimbaly ukázalo, u nás skutečně neděláme rozdíly mezi muži a ženami :-)

 

 

Středa se ukázala pro trenéry jako krizový den. Síly ubrala úterní noční debata o jemných odstínech karibského podnebí a geologických zvláštnostech polabského podloží :-) Vše značně umocněno tím, že Vítek slavil narozeniny:-)

 

během soustředění se věnovali někteří členové trenérského kolektivu kompnezačnímu cvičení  v podobě plavání. Oblíbená aktivita během osobnho volna přinesla řadu více či méně nebezpečných nápadů...

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více