Vezeme pohár z Norimberku!

O víkendu se uskutečnil báječný turnaj v Norimberku, který měl pro nás nádhernou tečku.

Vše odstartovali v neděli naši mladí šermíři. Potvrdili, že ročník 2004 se opravdu povedl a jak Kristýnka DRAHORÁDOVÁ, tak i Kryštof KRÁL se do svých soupeřů pustili bez respektu. Po skvělých základních skupinách se dostali do elitní části pavouka, kde nakonec skončili oba shodně na skvělém 7. místě! Kryštofovi ještě zdatně sekundoval Phillip HOLUBEC, který si vyšermoval 9. místo.

Na tuto sbírku velkých úspěchů navázali o chloupek starší šermíři v kategorii ročníků 2002 a 2003. Ani zde jsme naše soupeře nešetřili. Míša SVOBODOVÁ potvrdila svojí třídu a vyšermovala si bronzovou příčku. Verča KULICHOVÁ skončila na pěkném 5. místě. Chlapci vytvořili silný „čtyřblok“, který se vklínil mezi šermíře z Německa. V pořadí Kryštof ŘEBÍČEK, Adam VONKA, Jakub KOHOUTEK, Mirek JANURA skončili na 4. až 7. místě.

Nejcennější placka ovšem přišla až na závěr celého turnaje. V elitní kategorii seniorů se po vlažném rozjezdu ze základních skupin rozjel Honza FUČÍK k famóznímu výkonu a ve finále porazil svého soupeře rozdílem třídy v poměru 15:10 a odvezl si tak titul a pohár!

Skvělá práce! Poděkování trenérovi Pavlovi HAVLÍČKOVI za skvělou práci svých svěřenců a Honzovi za doprovod a krásnou tečku za turnajem.

Jakub

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více