Nábor a první závody

V pátek 16. září s námi trénovali poprvé naši noví mladí členové. Všichni jsou moc šikovní a věřím, že z nich vyrostou skvělí šermíři a šermířky.

Úspěšný týden završili naší ostřílení mladí závodníci na turnaji v Polsku. S velikou parádou načal novou sezónu Kryštof ŘEBÍČEK, který se probojoval na skvělé 11. místo. Pozadu nezůstal ani druhý náš zástupce, Jakub KOHOUTEK, který vybojoval 18. příčku. Celkem startovalo 59 chlapců.

Podobně parádně se prezentovala i děvčata. Míša SVOBODOVÁ skončila 12. a Kiki DRAHORÁDOVÁ obsadila 18. příčku. Celkem startovalo také 59 šermířek.

Naši junioři, kteří startovali taktéž na turnaji v Polsku, se u svých mladších kamarádů tolik neinspirovali, přesto však podali kvalitní výkon. Jindra DUŠEK skončil mezi 75 závodníky ze 4 zemí na 37. místě a podobně se vedlo i juniorce Viktorce ĎÁSKOVÉ, která skončila 29.

Start do sezóny se tedy mimořádně vydařil a věřím, že se dostaneme ještě výš.

Jakub

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více