Zlatý list Houštky 2013

V sobotu 30. března se v Brandýse nad Labem uskutečnil již tradiční turnaj Zlatý list Houštky. Do Brandýsa se sjeli šermíři z celé České republiky. Naši borci si nenechali turnaj ujít a zapojili se v hojném počtu do bojů o nejcennější domácí trofej, o Zlatý list.

Do bojů zasáhli poprvé i naši nejmladší členové z loňského náboru a statečně bojovali se svými staršími kolegy. Mladí šermíři z domácího oddílu ŠK Houštka neponechali nic náhodě a mládežnických kategoriích posbírali téměř všechna medailová umístění. V kategorii žaček zvítězila Nora SOTONOVÁ, která ve finále porazila svoji oddílovou kamarádku Jitku KOREŇOVOU. V kategorii žáků se radoval z prvního místa Dominik LOUDÍN. Stříbrnou příčku pro sebe vyšermoval Jindra DUŠEK.V kategorii kadetek se po napínavém finále radovala Jana MAZÁNKOVÁ před Míšou BENEŠOVOU. Kategorie kadetů měla jasného vítěze Jirku PLONERA, který v letošní sezóně v Českém poháru ještě nezaváhal. Tentokrát si ve finále poradil s borcem z Chomutova v poměru 15:7. I v kategorii juniorů jsme měli ve finále borce z Houštky. Finále pro sebe rozhodl Jan FUČÍK a na druhou příčku odsunul Adama HANUŠE. V kategorii juniorek prolomila Andrea VALSOVÁ svoji smůlu z finálových soubojů a konečně se dočkala vítězství. Tentokrát porazila ve finále Janu MAZÁNKOVOU. V seniorských kategoriích se nám už tolik nevedlo, ale přesto jsme zásluhou Andrey VALSOVÉ brali v seniorkách bronz. V kategorii seniorů si nejlépe z našich vedl Honza CSÉPLÖ, který skončil na pěkném devátém místě.

Kompetní výsledky ZLH 2013:

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více