Leden plný turnajů

První měsíc letošního roku sice sníh ani zimu nepřinesl, ale pro ŠK Houštka byl nabitý až nadoraz.
Celkem jsme absolvovali jeden turnaj Českého poháru v Opavě a hned 5 turnajů v zahraničí.
V Opavě se nadmíru dařilo našim mladým bojovnicím a zcela zastínily své oddílové kamarády. Zatímco v kategorii žáků zvítězil náš Daniil KAPUSTIN, tak kategorii kadetek jsme suverénně ovládli: zlato si vyšermovala Víťa ĎÁSKOVÁ, stříbro brala Jitka KOREŇOVÁ a bronz si pro sebe zajistily Natka KUKLOVÁ a Míša SVOBODOVÁ. Kategorie juniorek dopadla podobně, jen se na druhé místo vetřela soupeřka z AMU Praha. První místo Oldřiška ZÍKOVÁ a bronzové příčky obsadily Víťa ĎÁSKOVÁ a Jitka KOREŇOVÁ. Z dalších úspěchů můžeme ještě jmenovat bronzovou medaili Míši BENEŠOVÉ v kategorii seniorek.
Ze zahraničních úspěchů můžeme jmenovat například 38. Místo na turnaji U23 v Budapešti a 37. Místo Andrey VALSOVÉ tamtéž. Za zmínku stojí ještě Jirkův další výsledek na turnaji Hazai v Budapešti a sice 29. místo. Nezapomněli jsme ani na tradiční turnaj Luitpold CUp v Mnichově, kde dosáhla na životní výsledek své kariéry Míša BENEŠOVÁ, která si odvezla pohár za první místo!!! Neztratily se ani naše nejmladší děvčata, Míša SVOBODOVÁ a Kačka HOFSCHNEIDEROVÁ, které si ve svých kategoriích došly až pro bronzovou medaili.
V únoru nás čeká Brandýský dragoun a odjezd na Mistrovství Evropy.
Těšíme se!

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více