Skvělý vstup juniorů do nové sezóny

Po kadetech si odbyli svoji premiéru i šermíři v kategorii juniorů. A hned šlo o premiéru jako hrom!

Brzy ráno v neděli 14. září vyrazila výprava našich juniorů pod vedením Honzy Csépla do Polska. Cílem bylo ověřit výkonnost našich juniorů na startu nové sezóny a zjistit jejich připravenost na těžké turnaje Světového poháru juniorů. A rovnou se povedl neskutečný výsledek.

Adam HANUŠ se po skvělém výkonu v základních skupinách probojoval přes dvě eliminační utkání a zakončil svoji pouť turnajem na skvělém 7. místě!!! Druhý z našich šermířů, Jirka PLONER, začal základní skupiny velmi vlažně. V eliminaci ale svým aktivním a důrazným pojetím šermu překvapil své polské soupeře a připsal si 2 krásná vítězství. Stopku Jirkovi vystavil až pozdější výherce celého turnaje, ale celkové 8. místo je perfektní vizitkou našeho mladého borce a velkým příslibem do dalších turnajů.

Mezi děvčaty se dobře prezentovala Jana MAZÁNKOVÁ, která na svých prvních juniorských závodech vybojovala krásné 25. místo.

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více