Domácí prostředí našim šermířům sedí!

O víkendu hostilo Sportcentrum v Brandýse nad Labem tradiční šermířské klání o Zlatý list Houštky. Jedna z posledních generálek na květnové Mistrovství České republiky se našim šermířům povedla na jedničku. Dokázali jsme vybojovat "bednu" ve všech kategoriích a v žácích, kadetech, kadetkách, juniorech a juniorkách si naši šermíři odnesli hlavní cenu.
Mezi nejúspěšnější šermíře patřili Jana MAZÁNKOVÁ (zlato v juniorkách a stříbro v seniorkách), Daniil KAPUSTIN (zlato v žácích, stříbro v kadetech), Jindra DUŠEK (zlato v kadetech, bronz v juniorech) a Jiří PLONER (stříbro v juniorech a stříbro v seniorech).
Turnaje se zúčastnili i členové podzimního náboru a udělali nám moc velkou radost! Do soubojů startovali naplno a vybojovali si svá první vítězství.

Výsledky z turnaje naleznete zde

Nábor 2023

Hlavní nábor pro rok 2023 je naplánován na pátek 8. 9. od 18:30. Rodičům představíme v krátkosti oddíl a děti se mohou rovnou zapojit. Stačí sportovní oblečení, boty do tělocvičny a vodu na pití. Pokud byste nemohli přijít, stačí dorazit na kterýkoli další páteční trénink od 18:00 a domluvíme se. více